Studioul dispoziţiei superbe

Ce propunem

Ce esteCu siguranţă, fiecare dintre noi aflându-se la teatru sau cinematograf a urmărit cu răsuflarea întretăiată, într-un fotoliu comod, desfăşurarea acțiunii unei piese sau a unui film de rezonanță. Un spectacol bun întotdeauna lasă o mulţime de impresii benefice. Nu cumva la mijloc e și secretul misteriosului joc actoricesc? Or, arta adevăratului Actor se bazează pe Transpunere cu trup și suflet!..  

Cu ajutorul machiajului, costumului sau măştii actorul îşi schimbă exteriorul. Dar interpretarea actoricească devine adecvată situației şi perfect credibilă datorită posibilităţilor interioare ale actorului: emoţiile cultivate, spiritul de observație, memoria, fantezia, , capacitatea de improvizare, rapiditatea și eficiența reacţiilor de ordin fizic sau intelectual… Aceste calităţi sunt necesare nu numai în scenă dar, neîndoielnic, și în viața fiecăruia dintre noi, zilnic.

Orele petrecute la Art-Studio TRIUMF oferă posibilitatea de perfecţionare a individualităţii în următoarele direcţii: descătuşarea lăuntrică şi fizică, dezvoltarea flexibilităţii gândirii, fanteziei, memoriei, atenţiei, spiritului de observație, perfecţionarea tehnicii vorbirii, educarea culturii vorbirii, consolidarea vocii.

În concluzie, activitățile la Art-Studio TRIUMF sunt necesare pentru a deveni mai degajat(ă), mai încrezut(ă) în propriile forţe, pentru a obține o linişte lăuntrică stabilă, pentru o dezvoltare artistică a personalității, indiferent de actualul domeniu de activitate.  

Buna dispoziţie, momentele frumoase şi comunicarea interesantă în cadrul activităților organizate de Art-Studio TRIUMF vor contribui în mod sigur la ramificarea viguroasă și îmbogățirea palpabilă a propriului bagaj intelectual și spiritual.  

Activitățile le desfăşoară în formă de jocuri, astfel materia didactică devenind impresionantă, pătrunzătoare și mai uşor de însușit. Evident, plasticitatea corpului va înlesni relaxarea, vorbirea cultivată va ajuta să Vă manifestaţi cu demnitate în orice situaţie, iar iscusința actoricească Vă va folosi la menținerea în rolul decisiv pe marea scenă a vieţii!  Inregistrarea pentru a primi noutăţi şi reduceri

-